Boka bana

Boka din bana via MyCourt genom att logga in nedan.

  • Alla som har en registrerad användare hos oss idag kommer att få ett inlogg i vårt nya bokningssystem MyCourt. Inloggningsinformation kommer att mailas ut under måndagen.
  • De som inte redan har en användare i MyCourt kommer få en länk med ett nytt konto.
  • De som redan har ett konto i MyCourt kommer att få en länk för att kunna ansluta sig till Wasa Club (OBS! Mailet kan hamna i skräpposten)
Tveka inte att höra av er till oss i receptionen om något är oklart eller om ni skulle behöva hjälp på traven

Logga in nedan med din email och ditt lösenord för att komma till webbokningen.
Kommer du inte ihåg ditt lösenord klickar du här: Glömt lösenord?

Har du ännu inte registrerat dig som användare på Mycourt klickar du bara här: Registrera.
(Notera att klubben kan ha lagt till dig redan, pröva klicka på Glömt lösenord? ange din epostadress för att se om du redan har ett konto)

Bokningsregler

Vi vill härmed vänligt men bestämt uttrycka vårt absoluta krav på att du följer dem och respekterar dem. Du räknas som bokad på banan även om din squashpartner bokat banan i sitt namn som du ska spela på.

Som medlem får du ha max 3 aktiva bokningar i taget (även inräknat banor du är medspelare på). Du får boka speltider 2 veckor framåt. Du får spela på en bokad tid per dag. Om du har spelat på en bokat tid kan du dock boka en tid kostnadsfritt samma dag.

Som gäst får du boka speltider 1 vecka framåt. Helgtider går dock att förboka längre framåt i tiden. Ring i så fall receptionen på 08-30 32 25.

Avbokning sker minst 4h innan bokad tid för att slippa debitering (medlemmar) alternativt för att få återbetalning (gästspelare).
Vid avbokning mindre än 4 tim innan starttiden sker återbetalning med 50% av banpriset till gästspelare. Medlemmar debiteras för 50% av banpriset.
Vid avbokning mindre än 1 tim innan starttiden sker ingen återbetalning av banpriset till gästspelare. Medlemmar debiteras för 100% av banpriset.

Ditt medlemskap täcker ”betalning” för en halv bana. Är ni tre medlemmar som spelar på två banor måste den sista fjärdedelen betalas.
Som medlem får du självklart spela obegränsat om banor står tomma – vi kallar det ”Drop in”. Du spelar då helt obokad.

Du kan ej boka/avboka bana via mail eller sms.
Om du inte förstår reglerna ber vi dig kontakta receptionen för ett förtydligande.

Vi vill än en gång understryka att bokningsreglerna är till för din skull – så det ska bli så rättvist som möjligt med att boka attraktiva squashtider.