Ny träningsgrupp på Wasa Club!
Vi startar nu en ny träningsgrupp för dig som lider av stress. Stress kan sätta sig på kroppen i form av spända axlar och käkar som medför värk i rygg och nacke. Det kan även visa sig i spänningshuvudvärk, onormal andning och trötthet, sömnproblem, orolig mage samt att du i överlag känner dig stressad, uppvarvad och har svårt att koppla av. Det beskrivs som ett av det moderna livets stora samhällsproblem.
Vi vill belysa problemen stress har på vår kropp och att det går att lindra med hjälp av träning. Därför startar vi i slutet av januari en träningsgrupp med plats för 6 deltagare tillsammans med vår PT Domeniko. Syftet med gruppen är att genom rätt fysisk träning och vägledning kunna påverka nervsystemet och därmed hjälpa med besvären.
Träningsgruppen kommer tillsammans med Domeniko att träna två gånger i veckan i tre månader på förutbestämda dagar och tider. Enskilda samtal med PT för att hjälpa i processen ingår.

Välkommen på en informationsträff den 25/11 kl. 18.00 på Wasa Club, Kungstensgatan 44.
Föranmälan krävs på grund av begränsat antal platser. Prata med oss i receptionen eller anmäl dig till reception@wasaclub.se eller 08 30 32 25.

Vill du veta mer redan nu?
Kontakta kursledaren Domeniko Aguirre på dome48@hotmail.com eller via telefon på 072-8581077