Vi alla vet att träning & hälsa är viktigt, både för vårt fysiska & psykiska välmående. Vi kommer att fokusera på att göra träning tillgänglig för alla som vill, antingen på plats på Wasa Club & Garnisonen, men även hemma. Vi erbjuder alla medlemmar möjlighet till att boka ”glasburen” för träning med PT, utomhusträning med PT, onlinePT och även hemma-träningscheman för att du ska kunna fortsätta röra på dig.
Vi tror att säkerheten något bättre hos oss på Wasa Club än andra stora gym, dels för att vi ej har gruppträning, dels för vår utspridda beläggning på gymsidan och dels för att squash är förhållandevis säkert då du endast är två personer på stor yta där du dessutom spelar med någon du känner.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och dessa ligger till grund för våra framtagna säkerhetsrutiner. För att skapa en trygg atmosfär för både medlemmar och personal på Wasa Club och Garnisonen kommer vi att tillsätta ytterligare försiktighetsåtgärder.

Vi har bl.a. handsprit på plats, har tillsatt extra städrutiner samt stängt av vissa maskiner för att hjälpa er att hålla avstånd.

Självklart så börjar du med dig själv, du är viktigast. Tänk på:

– Visa hänsyn & hålla avstånd
– Känner du av symptom stannar du hemma t.o.m. minst 2 dagar efter symptomen avtagit.
– Tvätta händer & använd handsprit
– Byt om & duscha hemma om du har möjlighet
– Träna gärna på tider med låg beläggning: Vardagar 8-11, 13-16, 21-22.30 samt helger.
– Om du känner dig orolig kan du använda handskar och munskydd.

Håll gärna utkik på vår hemsida och sociala medier för snabbast uppdatering.

Håll avstånd och håll er friska 💙
​​​​​​​
Bästa hälsningar
Ida & Gänget på Wasa Club